BESTELLEN & VERZENDEN

Bestellen & Verzenden

Algemene voorwaarden
Het is alleen mogelijk om producten te bestellen als u akkoord gaat met de algemene voorwaarden

Prijzen
De prijzen die aangegeven staan bij de artikelen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Staat er geen prijs bij het artikel of *uitverkocht* dan is deze niet te bestellen.

Verzenden binnen Nederland
Voor het verzenden maken wij gebruik van MyParcel: brievenbuspost is €4,50 &  pakketkosten zijn €7,25.

Levertijd
De levertijd van artikelen bedraagt 5 werkdagen mits anders vermeld bij het artikel. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden. Zowel brievenbuspost als pakketpost wordt verzonden door Myparcel. 

Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres. Mocht uw bestelling bij ons retour komen omdat MyParcel deze niet heeft kunnen bezorgen vanwege een onjuist adres, dan is er de mogelijkheid om het pakket, tegen betaling van de verzendkosten, opnieuw door ons te laten versturen.

Tevens bent u zelf verantwoordelijk voor het ontvangen/ophalen van het pakket. Mocht uw pakket bij ons retour komen omdat u het niet hebt kunnen aannemen, dan is er de mogelijkheid om het pakket, tegen betaling van de verzendkosten, opnieuw door ons te laten versturen.

Uitverkocht artikel
De webshop wordt zo goed mogelijk up to date gehouden, maar mocht er onverhoopt een artikel toch niet op voorraad zijn, dan nemen wij uiteraard zo spoedig mogelijk contact met op met u. 

© 2020 - 2021 MAIVI Lifestyle & Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel