PRIVACY & COOKIE

Privacy
 

 MAIVI Lifestyle & Gifts respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar tenzij zij toestemming hebben van ouders/voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.


 MAIVI Lifestyle & Gifts zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. MAIVI Lifestyle & Gifts gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. De gegevens die u aan ons doorgeeft, worden bewaard op de beveiligde servers van MyOnlineStore (Mijnwebwinkel).


Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:
* betaalprovider Mollie B.V.
Na het afronden van u bestelling kunt u betalen via iDeal via Mollie B.V. Zij nemen dan het laatste deel van uw bestelling van ons over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van u vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling.
* verzend/bezorgdienst MyParcel/PostNL
Als u een bestelling plaatst is het onze taak om uw pakket zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van MyParcel/PostNL. MyParcel wordt gebruikt om adreslabels te genereren die worden bevestigd op uw pakket zodat u uw bestelling middels een track & trace code kunt volgen. Het daadwerkelijk uitvoeren en bezorgen van uw bestelling ligt in handen van PostNL. Het is daarom voor ons noodzakelijk uw naam, adres en woonplaatsgegevens met MyParcel en PostNL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.
* webwinkel software MyOnlineStore/Mijnwebwinkel
De webwinkel is ontwikkeld met software van Mijnwebwinkel. Als u een bestelling plaatst hebben
wij uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Na het afronden van uw bestelling worden uw gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen.                                                                                                                                                                                                                             * Moneybird                                                                                                                                                                                                                           Om te voldoen aan onze administratieve verplichtingen, kunnen uw gegevens gebruikt worden in het programma welke wij gebruikten voor onze administratieve verplichtingen.

Met het contactformulier op de website kun u ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres,
telefoonnummer en NAW-gegevens. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten
dat u tevreden bent met onze reactie.

 Als u reageert op een actie, vragen we uw naam, e-mailadres en zo nodig uw adresgegevens.
Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren en/of de prijswinnaar(s) bekend te maken, en
de respons op onze marketingacties te meten.
 

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder
geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht
zijn.
 

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij
hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat
zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te
gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden
verwijderd.
 

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij
ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.
Om de beveiliging optimaal te kunnen garanderen hebben we met alle verwerkers een
verwerkersovereenkomst gesloten.
 

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let
dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.
 

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd
contact met ons opnemen via info@maivi.nl. U hebt de volgende rechten:
* uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
* inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
* het laten corrigeren van fouten
* het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
* intrekken van toestemming
* bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de
verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.
 

 Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan hebt u het recht om een klacht in te
dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.
 

Cookies

MAIVI Lifestyle & Gifts maakt gebruik van cookies.De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren maar u kunt uw browser opniew instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie verzonden wordt. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kunt u uw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring (zie ook onze Algemene Voorwaarden).

 MAIVI Lifestyle & Gifts maakt gebruik van permanente cookies en sessie
cookies. Specialairmail.nl maakt gebruikt van de volgende cookiesdoeleinden: tracking cookies en
Social Media cookies. Meer informatie over cookies vind u ook in ons cookie statement.
Cookie statement. Wat is een cookie? Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is
een eenvoudig klein bestand dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt
meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin
opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.
 

Gebruik van permanente cookies:
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij u herkennen bij een nieuw bezoek op onze
website. De website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u
toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie
onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u dus tijd bespaart
en een prettiger gebruik van onze website kunt ervaren. Permanente cookies kunt u verwijderen via
de instellingen van uw browser.
Gebruik van sessie cookies:
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website u met dit
bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag
van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.
Gebruik van tracking cookies:
Met uw toestemming plaatsen wij een cookie op uw apparatuur, welke kan worden opgevraagd
zodra u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u naast
onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor
opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient
alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u
zijn.
 

© 2020 - 2021 MAIVI Lifestyle & Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel